2012. december 21., péntek

Paul Scholes másodszor is visszavonul, ezúttal végleg

Paul Scholes a Manchester United ikonja 1993-tól egészen 2011-ig a csapatot szolgálta, igazi klubhűségről tett tanúbizonyságot, még juniorként 1991-ben a Vörös Ördögöknél kezdte pályafutást. Tavaly 18 év aktív játékot követően úgy döntött a "Vörös Ördög", hogy szögre akasztja a stoplist, így 467 mérkőzést követően búcsúzott az Old Trafford közönség kedvence. A szurkolók örömére a történet nem ért véget... 

Sir Alex Ferguson aki 18 esztendőn keresztül edzője volt Scholesnak visszahívta a csapathoz a középpályást, ugyanis a csapatot olyan sérüléshullám sújtotta, hogy kellett valaki, aki összefogja a csapatot. Visszatérésének dátuma 2012. január 8. volt, így hat hónap után ismét a pályán láthatták régi-új kedvencüket a United fanatikusai. Paul azóta is a csapat tagja, és meghatározó játékosa, ám a 38 esztendős középpályás ma bejelentette, nincs tovább, 2013 nyarán, a szezon végén végleg szögre akasztja a stoplist.

Rossz hír a United fanatikusai számára, hogy a csapat másik ikonja Ryan Gigs is a visszavonulás gondolatával kacérkodik.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése