2012. december 20., csütörtök

Arsenal: Öten hosszabbítottak, a kis "makacs" ezúttal sem írt alá

Remek hír látott napvilágot tegnap az Arsenal fanatikusai számára, hiszen öt játékosuk is hosszútávú szerződést írt alá a londoni klubbal.  

A "brit magnak" titulált különítményben a következő játékosok tartoznak: Jack Wilshere, Kieran Gibbs, Carl Jenkinson, Alex Oxlade-Chamberlain és Aaron Ramsey. 

Hosszú ideje téma viszont a "makacs" Theo Waltott hosszabbítása, ami ezúttal sem történt meg, így minden bizonnyal ismét kezdődnek a találgatások, hova távozhat a szélső. Vevő és kérő akad bőven, csak nehogy odáig fajuljanak a dolgok, hogy saját nevelésű tehetsége ingyen távozik az Ágyúsoktól.

Tény, hogy Walcott nem mindig kezdő, és azt sem mondhatni, hogy alapember, holott mikor játszik akkor többnyire bizonyít és remek teljesítménnyel rukkol elő. Tényleg lehet, hogy számára a váltás lenne a legjobb.

Ami még szintén rossz hír az Arsenal fanatikusai számára, hogy a Bajnokok Ligájában a Bayern München lesz az ellenfél, könnyebb párosítást is el tudtak volna képzelni, a különböző fórumokon a fanatikusk már temetik a csapatot.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése