2012. december 20., csütörtök

Az UEFA első reakciója a botrányra: Elég nevetséges...

Mint korábban arról beszámoltunk, http://www.fociclub.hu/?p=9338 óriási botrány kerekedett az UEFA mai Bajnokok Ligája sorolását követően. Ugyan az a párosítás jött ki ugyan abban a sorrendben, mint a szerdai főpróbán, melyet a Sky Sports rögzített és a mai napon a felvétel, illetve képek napvilágot láttak.  

Matematikusok szerint, annak a lehetősége, hogy egymást követő ilyen rövid időn belül ez így megismétlődjön egy a kétmillióhoz, tehát szinte esélytelen. A kérdés, hogy óriási véletlen áldozata az UEFA, vagy nyakig benne vannak valamilyen csalásban, esetleg őket is kijátszották.

Az összeesküvés elméletek már gyártódnak számtalan módon, ám mindenki arra kíváncsi, hogy az UEFA miképpen reagálja le a dolgokat, hogyan magyarázza a történteket.

Íme az első nagyon egyszerű, már-már vicces magyarázat, melyet az UEFA egyik képviselője adott a német dpa hírügynökségnek - "A sorsolást megelőzően több technikai beállítást is kipróbálunk, és ezek közül az egyiknél éppen ez volt látható a kivetítőkön. Ez csak egy volt a sok lehetséges variáció közül, és véletlen, hogy a tévé kamerája éppen ezt rögzítette."

Vajon nyakig benne van az UEFA, vagy csupán tényleg nincs mire magyarázatot adni, őket is meglepte a dolog?

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése