2012. november 21., szerda

Chelsea: Kirúgták Di Matteót, Guardiola, Mourinho és Benitez is szóba került...

Az utóbbi időben nem megy a szerér úgy a Chelsea együttesének, ahogyan azt a tulajdonos az orosz milliárdos Roman Abramovic elképzeli, így a levegőben lógott a BL-t nyerő sikeredző Roberto Di Matteo sorsa. A tegnapi 3-0-ás BL vereséget követően, mellyel minden bizonnyal elúszni látszik a BL címvédő továbbjutása azonnali hatállyal kirúgták a klub trénerét. 

Di Matteo tehát már nem a Chelsea vezetőedzője, így indulhatnak a találgatások, vajon ki veszi át helyét. Igen sürgős dologról van szó, hiszen ha nem kerül jó kezekbe a csapat, akkor az egész szezon elúszhat. Korábban már hallani lehetett edzők neveit, de az utóbbi időben ezen hangok elhalkultak, most viszont egyszerre kitört és röpködnek a nevek.

A jelöltek közt emlegetik legfőbb várományosként a jelenleg pihenő Guardiola és Benítez személyét, őket lehetne tán a leggyorsabban a klub élére kinevezni. Emellett bonyolultabb szálak is elindultak, egyesek szerint a korábbi orosz szövetségi kapitány Guus Hiddink aki nyáron ült le a milliárdos Anzhi kispadjára nagyon jó kapcsolatot ápol a tulajjal Abramovical. Emellett egyből feléledtek azon hangok, mely szerint a Real Madrid vezetőedzőjének Jose Mourinhonak eljött a visszatérés ideje.

Kérdés, hogy Abramovic mit akar, illetve van-e az a pénz, amiért például Mourinho ma, holnap feláll a Királyi Gárda kispadjáról, csapot papot otthagyva és helyet foglal a Chelsea kispadján.

A kérdés tehát nyitott, ki lesz a Chesea trénere? Szerintetek ki érkezik?

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése