2012. november 21., szerda

BL B-csoport: Továbblépne az Arsenal, nagy derbinek ígérkezik a Schalke meccs

Még semmi nem dőlt el a B csoportban, három továbbjutás esélyes csapat van illetve egy remak hajrával akár a Montpellier elcsíphet egy Európa Liga indulást érő helyet, ehhez azonban hozni kellene mindkét meccsüket és az eredmények alakulása is fontos számukra. Egy szó mint száz, hárman a folytatásért küzdenek, kettejüknek ez sikerülni fog és bejut a legjobb 16 közé. 

Schalke 04 - Olympiakos: Mindkét együttes a továbbjutásért harcol, a hazai pálya nagyon sokat számíthat a német együttes számára. Az első fordulóban találkoztak egymással a felek és akkor a Schalke 2-1-re nyert idegenben, így elhozta a nagyon fontos három pontot. A vesztes minden bizonnyal kiszáll a továbbjutásért folyó küzdelemből. A Schalke ha nyer tuti továbbjutóvá válik, a döntetlennel viszont még kuszálódhatnak a dolgok a csoportban. Mindkét csapat remek formában van, jól szerepelnek hazájuk pontvadászatában. Persze azt említsük meg, hogy a görög liga nem annyira nívós mint a német.

Schalke 04 - Olympiakos 20:45

Arsenal - Montpelliere: A francia csapat többnyire a becsületéért küzd, hiszen számukra már az Európa Liga elérése nagyon távoli. Két győzelmet kellene aratniuk úgy, hogy az görög bajnok nem szerez pontot. Az Arsenal csapatának tehát a mai győzelem hazai pályán kötelező, a mérkőzés Giroud számára pikáns lehet. Hazája bajnokságában egyik csapat sem szerepel túl jól, a Montpellier halvány önmaga tavalyi formájának. A két csapat első mérkőzésén az Ágyúsok 2-1-re diadalmaskodtak idegenben.

Arsenal - Montpellierre 20:45

A B csoport állása: 1. Schalke 8 pont, 2. Arsenal 7 pont, 3. Olympiacos 6 pont, Montpelliere 1 pont

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése