2012. szeptember 6., csütörtök

El Shaarawy: "Soha nem volt könnyű Ibrahimoviccsal játszani..."

Az AC Milan fiatal olasz válogatott labdarúgója a Max című francia magazinnak adott nyilatkozatot két korábbi csapattársáról Ibrahimovicról és Gattusóról. Előbbiről nem túl pozitív véleménye van, tán nem is igazán bírja, utóbbi  viszont hiányzik számára.  

A francia magazin tán nem véletlenül, pont Ibrahimovicról kérdezte a fiatal olasz támadót aki nem éppen úgy nyilatkozott volt csapattársáról mint akit szeretett. - "Az igazat megvallva soha nem volt könnyű Ibrahimoviccsal játszani. Tudnod kell, hogyan kezeld. Amit tenned kell vele játszva, az az, hogy neki passzolod a labdát, máskülönben leüvölti a fejed, vagy csak egyszerűen piszkál utána."

Ezt követően a "vasemberként" titulált Gattusóra tért ki. - "Gattuso utálta a szemöldökömet. Első alkalommal, amikor látta, hogy borotválom, kaptam egy fenékbe billentést, és azt mondta, hogy 'neked csak a játékra kell koncentrálnod, érted?'. Arra lettem kérve nem sokkal a Milanellóba érkezésem után, hogy vágjam le a hajam, de egyik csapattársam megvédett, és azt mondta mindenki előtt, hogy ha Hamsíknak, Neymarnak és Cissének lehet extrém frizurája, nekem miért ne lehetne. Ezt követően a vita le lett zárva. Ennek ellenére nagyon hiányzik ő."

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése