2012. szeptember 6., csütörtök

CR7 sose lenne City játékos, mondja egy hozzá közeli forrás

Hétvége óta gyűrűzik Cristiano Ronaldo új sorozata, melynek címe " Rosszul érzem magam távozni akarok, vagy mégsem". Azt nem tudjuk, ennek az ügyletnek hol a vége, a klasszis nyilatkozatát követően egy pillanatra mindenki megnyugodott, kilátásba helyezték hosszabbítását és fizetésemelését. Azóta már napvilágot látott, hogy a City 200 millió eurós ajánlatát a nyáron visszautasították és egy Ronaldohoz közeli forrás, akit a  The Sun nem nevez meg a következőt nyilatkozta. - "Cristiano és Sir Alex még most is igen közel állnak egymáshoz. Cristiano biztosan nem bántaná meg korábbi vezetőedzőjét és mentorát, ezért aztán soha nem igazolna a városi rivális City-hez."  

Érdekes dolog, hogy Ronaldo úgy nyilatkozott, hogy számára Sir Alex Ferguson olyan, mintha az édesapja lenne. Tudni illik, hogy a mai napig nagyon jóban van a skót trénerrel és szoktak beszélgetni, viszont egy nappal ezelőtt pont ugyan ezt mondta egy nyilatkozatban portugál tréneréről Mourinhorol, hogy olyan számára mintha az édesapja lenne.

A dolog itt nem zárul le, hiszen Manchesteri belháború van kilátásban CR7 játékjogáért, és  Pérez nyilatkozata alapján Ronaldo akár tényleg távozhat is...

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése