2012. szeptember 6., csütörtök

Bombaüzlet a láthatáron: Ronaldo-Rooney csere történhet ráfizetéssel, de a City beleszólhat

Mint azt korábban megírtuk Manchesterben belháború készülődik, ennek oka pedig egy játékos Cristiano Ronaldo. Az olaj gazdag Manchester City 200 millió eurót adna CR7 ért, míg a Manchester United kilátásba   helyezte, a Ronaldo-Rooney cserét úgy, hogy az angol klub még egy bizonyos összeget erre ráfizetne. Kérdés, hogy a Real Madridnak melyik üzlet érné meg jobban, illetve az sem utolsó szempont maga a portugál klasszis mit szeretne. A spanyol as.com arról számolt be, hogy a Manchester united skót trénere Sir Alex Ferguson a tegnapi nap folyamán tett egy nyilatkozatot, miszerint szívesen látná újra a csapat mezében Cristiáno Ronaldot. 

Tehát a Vörös Ördögök és az Égszínkékek, mondhatni Manchester vörös és kék fele egymásnak feszül,hogy megszerezzék a világ egyik legjobb labdarúgóját.

A Rooney-Ronaldo cserét alátámaszthatja egy korábbi hír az angol csatárról. Nemrégen ugyanis Ferguson úgy megorrolt állítólag Rooneyra, aki elég kezelhetetlen és állítólag abszolút nem segíti, segítette Robin van Persie beilleszkedését a csapatban. Ekkor röppent fel a sajtóban a hír, hogy az öreg skót mester nem feltétlenül ragaszkodik jelenleg sérüléssel bajlódó csatárához.

Egy biztos, aki kiigazodik ezen a történeten az ember a talpán. Ha újabb fejlemények lesznek a CR7 ügyben akkor azonnal közöljük. Egy biztos, valami történik, valami nagyon nincs rendben, azt már teljes mértékben kizárhatjuk, hogy Ronaldo apja halálának 7. évfordulóján akadt ki ennyire. Itt többről van szó...

A "Rosszul érzem magam távozni akarok, vagy mégsem” című portugál- spanyol-angol közös rendezésű szappanopera következő része már zajlik a színfalak mögött...

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése