2012. szeptember 4., kedd

Cristiano Ronaldo a Real Madrid arca, mindent megkap amit akar a klubtól

Úgy tűnik Madridban megunták, hogy a sajtó rászállt Cristiano Ronaldora és odáig fajultak a dolgok, hogy a Manchester City csapata kilátásba helyezte, hogy ajánlatot tesznek a portugál klasszisért. Mentek a találgatások, most viszont a Királyi Gárda gyorsan asztal alá söpörheti a dolgot, CR7 pedig megkaphatja amire ténylegesen vágyott, ha ez volt az. A klub úgy tudni 2018-ig szóló új szerződést kínál neki és fizetését további 5 millió euróval megemelik, így évente 15 milliót fog keresni...  

Az ügynek viszont Higuain eszi meg a levét, hiszen az ő szerződéshosszabbítása volt a soron, mely most így eltolódik. Ez biztosan nem esik jól az argentin csatárnak, kíváncsiak leszünk az ő reakciójára, első nyilatkozata már is ingerültséget tükröz - "Nincs mondanivalóm, mert Ronaldo nem avatott be minket az öltözőben, és amit tudok, én is csak a sajtóból tudom." - nyilatkozta Higuain.


Lionel Messi sem maradhatott ki a sajtó szórásából, őt is megkeresték, de ő gyors és frappáns választ adott. - "Nem kell rögtön hozzám rohanni, ha nyilatkozott valamit Ronaldo, és fordítva. Ez az ő dolga, semmi közöm hozzá."

A Real Madrid hivatalos honlapján tette közzé Arbeloa szavait - "Tudja, hogy a legjobb csapatban játszik, remélem innen vonul vissza, igazi ikon, ő a Real Madrid arca. Azt is remélem, hogy a szurkolók nem húzták fel magukat a nyilatkozatán, csak azért lett ebből ilyen nagy ügy, mert Cristiano Ronaldóról van szó.  Fontosak neki a díjak, az ambíciói kísérték útján, hogy eljusson oda, ahol most tart, de a legfontosabb neki: a Real Madrid. Nem hiszem, hogy az Aranylabda a legfontosabb célja az életben. Egy nagy család vagyunk, és kiállunk mellette."

Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést, vagy pedig az ügy további folytatását... 

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése