2012. szeptember 4., kedd

A Man. City meglovagolná a kialakult helyzetet és rekordösszeget jelentő 95 millió fontot ajánlana Cristiano Ronaldo játékjogáért - sajtóhír

Az utóbbi másfél napban kiveséztük a témát, a lehetséges okokat és annyiban maradtunk, hogy Ronaldo és pár bizalmasán kívül senki nem tudja mi nem stimmel a klub és Cristiano között. Az biztos, hogy valami nem stimmel, ezt maga a portugál klasszis és menedzsere is elismerte. Sokan úgy vélik, hogy csupán apja halálának 7. évfordulója miatt szomorú a portugál. Nézzük meg a dolgot, tény, hogy szomorú és sírt ki ne lenne az, de nyilatkozata és az hogy beszélt a klubelnökkel nem erre mutat és az sem, hogy a menedzsere is elismerte, hogy tud a problémáról.  

Ezt a helyzetet, viszont a Daily Star szerint igyekszik meglovagolni a Manchester City csapata és nemsokára hivatalos 95 millió fontos rekordösszeget ajánlanak a portugál klasszisért. Az eddigi rekord szintén CR7 nevéhez fűződik, ugyanis a Real Madrid 2009 nyarán 82 millió fontot fizetett a játékosért. Euróra átszámítva ez az összeg 110 millió euró, magyar forintban meg sem merjük mondani mennyi. Ez csupán egyenlőre egy sajtóhír csupán, amint lesznek új fejlemények megírjuk.

Viszont ha létrejönne ez az üzlet az elég furcsa lenne hiszen korábban a városi rivális Manchester United labdarúgója volt. A MU szurkolói biztos nem néznék jó szemmel, ha a korábbi közönség kedvenc Cristiano pont a legnagyobb riválishoz kerülne. A City mellet egyébként szóba került már a Manchester United és a PSG csapata is.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése