2012. szeptember 4., kedd

Tevez és a válogatottság: "Számomra nem lenne drámai a kispadon ülni.."

Carlos Tevez nem tagja az argentin válogatottnak azóta, mióta tavaly augusztusban az új szövetségi kapitány  Alejandro Sabella átvette a csapat irányítását. Az argentin támadónak volt egy vitája klubja edzőjével Mancinivel, mely által kegyvesztetté vált és jó ideig nem is játszott. Most viszont kezdi visszanyerni régi formáját, és úgy tűnik klubcsapatában is lenyugodtak a kedélyek és Roberto Mancinivel is megtalálta a közös hangot ismét.  

Maga a támadó is érzi, hogy kezd egyenesbe jönni, hiszen a szezon első négy tétmérkőzésén minden alkalommal sikerült a hálóba találnia. Tevez egy nyilatkozat során megszólalt a válogatottságról - "Számomra nem lenne drámai a kispadon ülni, de hagyjuk csak Sabellát nyugodtan dolgozni. Nem az számít, hogy Tévez ott van-e vagy sem, hanem hogy jelenleg Higuaín, Messi és Agüero is kiválóan teljesít."

Tehát a klasszis csatár várja a meghívót és akkor sem bánatos, ha esetleg kispadoznia kellene, ugyanakkor azt is elismeri, hogy remek riválisai vannak. A szövetségi kapitány Sabella többször hangsúlyozta, hogy figyeli Tevez játékát, ki tudja, ha továbbra is hasonlóan és balhék nélkül teljesít, lehet nemsokára érkezik egy válogatott meghívó a számára.

Szerző: Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése