2012. szeptember 4., kedd

Ma éjfélkor zárul a francia átigazolási piac, a PSG nyilatkozott Cristiano Ronaldo ügyében

A hétvége óta téma Cristiano Ronaldo bánata, melyről a klasszis azt nyilatkozta, hogy nem személyes dologról van szó, hanem szakmai, professzionális probléma van. A találgatások mennek, eközben a sajtó lassan már el is adta a Real Madrid ászát. Kíváncsiak vagyunk, maga Ronaldo, vagy pedig a klub mikor unja meg a sajtó találgatásait és ad ki hivatalos közleményt az ügyben. A brit sajtó ma már lehozta, hogy CR7 nem egykori csapatához a MU-hoz kerülhet, hanem a városi rivális "égszínkékekhez". A Manchester City állítólag 110 millió eurót készül ajánlani a Real Madridnak, Ronaldonak pedig jelentős fizetésemelést. 

Természetesen egyből szóba került a francia újgazdag olajmilliárdos klub a PSG. A francia átigazolási piac a többi nagy ligával ellentétben még nem zárult le, hanem szeptember 4-én az-az ma este éjfélkor zár. Egyből felröppentek a hírek, mely szerint a PSG érdeklődik CR7 iránt és ő lehet a párizsi klub utolsó nagy nyári igazolása. Amint ezt a hírt meghallották, Leonardo a francia klub sportigazgatója a RAC 1-nek nyilatkozott, mely szerint nem tettek ajánlatot a portugálért és nem is készülnek erre - "Soha nem gondoltunk arra, hogy elhozzuk Cristiano Ronaldót. Ha akarunk egy játékost, a klubbal tárgyalunk. Ilyen nem történt. A PSG nem került kapcsolatba senkivel a Real Madridtól. Elégedettek vagyunk azzal, amit elértünk a nyári átigazolási időszakban."

Halkan jegyezném meg, hogy Leandro egyszer már kijelentette a nyár folyamán mikor Ibrahimovic és Thiago Silva érkezett, hogy nincs több igazolás, azóta még is sikerült venniük pár új játékost, gondoljunk csak Lucas Moura illetve Gregory van der Wiel érkezésére...

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése