2015. augusztus 27., csütörtök

Íme a Bajnokok Ligája csoportbeorszáda! - szerkesztőségi sorsolás

Nem bírtunk magunkkal, és úgy gondoltuk, hogy a szabályoknak megfelelően tartunk egy szerkesztőségi Bajnokok Ligája sorsolást, az igazi előtt. Hangsúlyozzuk, hogy ez nem a valós párosítás, hanem a FociClub.hu házi sorsolása. Ez nálunk már-már hagyomány, mondhatni babonából is megejtjük. 

Hasonló módon a szabályokat követve bárki elkészítheti otthon a saját csoportbeosztását, elő a cetliket, felírni a klubokat és a csoportokat, aztán már lehet is húzni a csapatokat. Egyre figyeljetek, a szabályzatot keressétek meg és olvassátok el figyelmesen. Kék és piros oldal, egy nemzet csapatai nem találkozhatnak, illetve ukrán és orosz klubcsapat nem kerülhet egy kvartettbe.

A mi sorsolásunk két halálcsoportot is hozott idén, a B és az F jelű kvartett egyaránt nagyon erősre , de talán jobb sz, hogy kiegyensúlyozottra sikeredett. Este 17:45-tőlsorsolás élőben, az eseményt egy FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ cikkben a FociClub.hu-n követhetitek.

Íme a kalapbeosztás:
1. kalap: Barcelona (spanyol, címvédő), Chelsea (angol), Bayern München (német), Juventus (olasz), Benfica (portugál), Paris Saint-Germain (francia), Zenit (orosz), PSV (holland)
2. kalap: Real Madrid (spanyol), Atlético Madrid (spanyol), Porto (portugál), Arsenal (angol), Manchester City (angol), Valencia (spanyol), Manchester United (angol), Bayer Leverkusen (német)
3. kalap: Shakhtar Donetsk (ukrán), Sevilla (spanyol), Lyon (francia), Dinamo Kijev (ukrán), Olympiakos (görög), Galatasaray (török), AS Roma (olasz), CSZKA Moszkva (orosz) 
4. kalap: Borussia Mönchengladbach (német), Wolfsburg (német), Gent (belga), Malmö FF (svéd), Dinamo Zagreb (horvát), Maccabi Tel-Aviv (izraeli), BATE (fehérorosz), Astana (kazah)

A 2014-2015-ös Bajnokok Ligája csoportbeosztása: (Szerkesztőségi, tehát nem valós sorsolás)
A csoport: 1. PSG 2. Bayer Leverkusen 3. Shakhtar Donetsk 4. Gent
B csoport: 1. Juventus 2. Porto 3. Sevilla 4. Mönchengladbach
C csoport: 1. Chelsea 2. Real Madrid 3. CSZKA Moszkva 4. BATE
D csoport: 1. Bayern München 2. Manchester Unted 3. Lyon 4. Malmö

E csoport: 1. Benfica 2. Atletico Madrid 3. Dinamo Kijev 4. Maccabi Tel-Aviv
F csoport: 1. Zenit 2. Manchester City 3. AS Roma 4. Wolfsburg
G csoport: 1. PSV 2. Valencia 3. Galatasaray 4. Dinamo Zagreb
H csoport: 1. Barcelona 2. Arsenal 3. Olympiakos 4. Astana

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése