2015. augusztus 26., szerda

Balotelli szerződésébe szigorú viselkedési kódex került! - Íme

Mint ismeretes az AC Milan kirántotta a gödörből, s leigazolta Matio Balotellit a Liverpool karmai közül. A renitens támadó ígéretet tett a vezetőedzőnek, a klubnak és a szurkolóknak, hogy megváltozik, s a pályán nyújtott teljesítménye, nem pedig a bulvármegjelenés jellemzi harmadik milánói mandátumát. A klubvezetés azonban biztosra ment, s egy igen szigorú viselkedési záradékot is a támadó szerződésébe foglaltak. 

Nem volt még olyan állomáshely Mario Balotelli karrierjében (Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool), ahol ne lettek volna súlyos magatartásbéli problémák vele. Most azonban eljött az ideje annak, hogy hogy megváltozzon, s felhúzza jófiú szmokingját. Vajon sikerülhet ez egy olyan bulvárcápának, mint Mario!?

Nos, az AC Milan gondoskodott a jogi fegyelemről, s papírra fektették a játékszabályokat. A Gazzetta dello Sport arról ír, hogy állítólag a klubvezető Adriano Galliani az olasz légierőnél alkalmazott szabályokat vette alapul, amikor a viselkedési kódexet belefoglalták a támadó kézjegye által már ellátott dokumentumba.

Íme a viselkedési kódex: Miszerint, a gólfelelős semmilyen körülmény között nem dohányozhat, szeszes italt csakis mérsékletes mennyiségben fogyaszthat, s kerülnie kell az általa olyannyira kedvelt éjszakai szórakozóhelyeket. Nincsen késés az edzésekről csak indokolt esetben, időben meg kell jelenni minden tréningen, s mellőzni kell az extravagáns öltözködést, illetve hajviseletet egyaránt. Emellett közösségi orgánumaira is figyelni fog a klubvezetés, posztjait, bejegyzéseit ellenőrzik, azok nem rombolhatják önmaga és a klub imázsát.

Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése