2015. augusztus 26., szerda

Dárdai Pál: "Nem ijedünk meg..."

Hétvégén két veretlen csapat mérkőzik meg a Bundesligában a Borussia Dortmund és a Hertha BSC személyében. Mondani sem kell, hogy a zászló a BVB-nek áll, ám Dárdai Pál bizakodó, felkészíti a csapatát és ígéri, hogy nem fognak megijedni az ellenféltől. 

A fővárosi német lap, a bz-berlin.de kérdezte Dárdait a hétvégi bajnoki kapcsán, mely az egyik, ha nem a legnehezebb találkozója lesz a berlinieknek a szezonban. A két mérkőzésen négy pontot bezsebelő Hertha a Signal Iduna Parkba látogat, a találkozó kapcsán pedig így nyilatkozott a maygar szakvezető - "Elképzelhető, hogy változtatunk a taktikai felállásunkon. A BVB hihetetlenül gyorsan futballozik, talán neki a legjobb a támadójátéka jelenleg a bajnokság mezőnyében. Világos tervünk lesz, és fel leszünk készülve. Azt remélem, hogy a vége egy mocskos nulla–nulla lesz. - jelentette ki a tréner, aki mindig őszinte és megszokhattuk, hogy nem kertel - Remek formában van a Dortmund, ez nem kérdéses, de ettől még nem ijedünk meg! A játékosaim nagyon élvezik a futballt, és tudják, minél jobb az ellenfél, annál nagyobb a kihívás."

A két együttes vasárnap 15:30-kor méri össze erejét! A BVB legutóbbi két Europa-liga összecsapását is beleszámítva 4 mérkőzésen 16 gólt lőtt, minden ellenfelét egy négyessel küldte melegebb éghajlatra.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése