2015. június 21., vasárnap

Komoly vádak: "A Real elnöke gyáva és korrupt..."

Kemény kritikát fogalmazott meg a Real Madrid korábbi támadójának Gonzalo Higuaínnak az édesapja Jorge Higuaín, aki a spanyol klub mindenható elnöke Florentino Perez ellen szólalt fel nyíltan. Gyávaságról, gyűlöletről és korrupcióról is beszélt. 

Egyre több kritika éri a Real Madrid első emberét nemcsak a sajtó, de immáron a madridi szurkolók részéről is. Az utóbbi években jó pár olyan játékost eladott a klub, mellyel a szurkolók nem értettek egyet, s szakmailag sem igazán lehetett azonosulni a történésekkel. Utolsó csepp még nem került a pohárba, de kétségtelenül Carlo Ancelotti kirúgásával megtelt, s már csak a felületi feszültségen múlik és egy bizonyos utolsó cseppen.

A legújabb kritika Jorge Higuaín száját hagyta el, Gonzalo Higuaín édesapja komoly vádakat fogalmazott meg -  "Florentino Pérez utálja az argentinokat. Ezért kellett Fernando Redondónak, Esteban Cambiassónak, Santiago Solarinak, Fernando Gagónak, Ángel Di Maríának és a fiamnak is távoznia. A Real Madrid elnöke gyáva, nem mondja a szemedbe, ha baja van veled, inkább hátba támad. A teljes média és a vezetőség a zsebében van, így tudta kirakni Carlo Ancelottit is." - utóbbi mondata Jorge Higuaínnak pedig korrupciós fádakat vet fel.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése