2015. június 21., vasárnap

Átigazolásfigyelő: Nehéz döntés előtt áll De Bruyne

A 23 esztendős belga válogatott középpályás Kevin De Bruyne egyszer már hozott egy rossz döntést, amikor rábólintott a Chelsea ajánlatára, ugyanis a londoni kékeknél epizódszereplő volt csupán, s nem tudta megmutatni azt a benne rejlő zsenialitást, mely Wolfsburgban a mögöttünk álló idényben kibújt belőle. Igen ám, de a pénz beszél, avagy a német klub nem tartozik a legtehetősebbek közé, ajánlatból pedig bőven akad, ki ne szeretne egy olyan labdarúgót tudni csapatában, mint a belga. 

A mögöttünk álló szezon tehát kiválóan sikerült De Bruyne számára, eladta magát, fantasztikus ajánlólevelet készített pályán nyújtott produktumával. Lenyűgöző számadatok, 51 meccs 18 gól és 28 gólpassz, gyönyörű passzpontosság és még sorolhatnánk. Nem csoda tehát, hogy neve mellett a transfermarkt.de oldalán nyolc klub neve is fel van tüntetve az érdeklődők listáján, s nem Mainz és Aston Villa szintű csapatokról van szó. 

A Bayern München német sajtóhírek szerint természetesen vinné, ez nem csoda, láttuk az elmúlt években, ahogy a legnagyobb riválist a Borussia Dortmundot szétvásárolták, kivették a csapat motorját (Götze) és gázpedálját (Lewandowski) személyében. Most a legnagyobb rivális jelenleg a Wolfsburg, a történetet pedig mindenki gondolja tovább...! 

Azonban lehet valaki megteszi ezt a szívességet, legalábbis a Sunday Mirror arról ír, hogy a Manchester City és a Paris Saint-Germain is hathatós összeget lenne hajlandó letenni az asztalra a belgáért, aki a napokban tárgyalóasztalhoz ül a Wolsfburg illetékeseivel, mielőtt döntést hoz karrierje folytatását illetően. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése