2015. május 7., csütörtök

Nyílt levélben fakadt ki a Videoton kulcsembere, aki távozik

A bajnoki cím után sem állt meg az élet a Videoton házhatályán, s az öröm közepette egy negatív hangulatú nyílt levél látott napvilágot Juan Calatayud tollából. A 35 esztendős spanyol kapuvédő a Videoton szurkolóit szólította meg, s elmondta, hogy minden bizonnyal távozik a nyáron, már meg is kérte menedzserét, hogy keressen magénak új csapatot. A miérteket megtaláljátok a rövid, ám annál tartalmasabb levélben. 

"Szeretnék szólni hozzátok Videoton szurkolók! Első szándékom mindig az volt, hogy a Videoton csapatában maradjak. A családom és én nagyon boldogok vagyunk Székesfehérváron, de a klub az ajánlatával arra kényszerít, hogy távozzak. Azt is szeretném elmondani Nektek, hogy sokáig vártam a Vidi ajánlatára, de máig nincs érdeklődés a csapat felől. Szóltam a menedzseremnek, hogy kezdjen el új csapatot keresni!" - majd egy újabb gondolattal folytatta nyílt levelét Juan Calatayud - "Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy megnyerjük a Magyar Kupát, hogy megdöntsük a magyar bajnoki pontrekordot és végül hogy a legkevesebb gólt kapott csapat legyünk a magyar bajnokság történetében. Hajrá Vidi!"

Calatayud 2013-ban érkezett Székesfehérvárra, s gyorsan alapemberré vált, az idei szezonban pedig szó szerint lehúzta a rolót, ugyanis 26 bajnoki mérkőzésen ezidáig 10 gólt kapott, s ha így folytatja szereplését a Vidi az elkövetkezendő fordulókban, könnyen magyar bajnoki rekorder lehet a spanyol hálóőr. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése