2015. május 7., csütörtök

Az alkotó elárulta mi mit jelent Messi új tetoválásán

Nemrégiben újabb tetoválással bővült Lionel Messi repertoárja, ám az argentin klasszis ezt nem verte nagydobra. Igaz rejtegetni sem rejtegette, nehéz is lett volna. Lekerült a hosszú ujjú mez, s a hétvégi Cordoba elleni mérkőzésen megvillant a mű. Meg is kezdődtek a találgatások, vajon mit jelenthet a négyszeres aranylabdás igen összetett és terjedelmes tetoválása, melyet a Bayern München ellen is megfigyelhettünk. Immáron nem titok, megkaptuk a válaszsort... 

Pár éve még csak egy rosszul sikerült portré borította a Barca klasszisának testét, pontosabban lapockáját, aztán megszületett a kis trónörökös Thiago, akinek kézlenyomatát és nevét gravíroztatta a vádlijába Messi, majd nemrégiben jött egy labda és egy kard szintén a lábára. Nincs megállás, és elkészült az újabb "testékszer", mely igen összetett, s ráadásul színes.

A tetoválásról és annak jelentéséről maga a tetoválóművész beszélt a katalán RAC1 rádióban - "A könyökén a La Sagrada Família templom díszei láthatóak. Mivel Barcelona az élete, mindenképpen meg akarta jelentetni ezt magán. A karjára ezen kívül került még egy óra, amely az idő múlását szimbolizálja, valamint egy lótuszvirág, amely azt jelzi, hogy néha a legváratlanabb helyeken bukkannak fel a legértékesebb dolgok. Felkerült az alkarjára egy kártya is, ami Dél-Amerikát, valamint egy rózsa, amely szülővárosát, Rosariót jelképezi."

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése