2015. április 7., kedd

Real Madrid: Zidane elismerte, figyelik az angol válogatott játékost

Az utóbbi időben több ízben is összeboronálták Raheem Sterlinget a Real Madriddal, ezt pedig most Zinedine Zidane is elismerte a Daily Mail munkatársának adott interjújában. Pontosabban azt, hogy figyelik a fiatal angol válogatott támadót. 

"Tudjuk, ki Raheem Sterling, és figyeljük őt! Nagyon kevés olyan játékos van a világon, akivel jobb lehetne a Real Madrid. Van értelme figyelemmel követni a legjobb fiatal játékosokat, korábban Bale-t is több mint egy évig figyeltük, és ugyanez igaz Iscóra és Varane-ra  is. Ha úgy érezzük, hogy az adott játékos segíteni tudna a Real Madridnak, akkor felvesszük a kapcsolatot a klubjával, majd megpróbáljuk megtenni a következő lépést." - nyilatkozta Zinedine Zidane a Real Madrid Castilla vezetőedzője a Daily Mail újságírójának kérdésére.

A Liverpool játékosa hosszabbítási "kalamajkába" keveredett klubjával, a felek pedig még nem jutottak egyességre, így a nyáron többen lecsapnának az ifjú titánra. Sterling idén 44 mérkőzésen lépett pályára a Liverpool színeiben, s ezeken a meccseken remek teljesítménye mellett 10 gólt és 9 gólpasszt jegyez. 

A kérők sora szinte végeláthatatlan, felsorolunk párat: Manchester United, Arsenal, Chelsea, Manchester City, Bayern München, Dortmund, Paris Saint-Germain.

Licitháborúra fel!!!

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése