2015. február 2., hétfő

Átigazolásfigyelő: Országonként változik a piaczárás! - Íme az időpontok

Nem olyan egyszerű a téli átigazolási piac zárása, országokét ugyanis más és más időpontban zár be a bazár. Van ahol már vége a történetnek, de akadnak országok, ahol még a február is mozgékony lesz. 

A három spanyol gigász, a Real Madrid, FC Barcelona, Atletico Madrid trió már biztosan nem igazol új játékost, ugyanis spanyol honban a harangot már pénteken megkongatták. A németek nem szeretnének éjszakába nyúlóan dolgozni, így 18 órai mutatóállásnál lakat kerül a "kapukra". Az olaszok éjfél előtt egy órával végeznek, míg az angol, holland, francia trió a megszokott éjfélnél maradt. A skótok sztahanovisták, egy órát ráhúznak a történetre, míg a portugálok csak hét közepén fejezik be a munkát. Hasonlóképpen a mai napon zárul a piac Ausztriába, Belgiumban, vagy éppen Dániában is.

Vannak azonban bajnokságok, ahol a pontvadászat továbbra is szünetel, s gőzerővel zajlik a felkészülés. A  honi, tehát a magyar piac a hónap utolsó harmadában zárja be kapuit, míg az oroszok egy nap híján kihúzzák februárt.

Átigazolási határidők: 
Spanyolország - Pénteken zárult
Németország - 18:00
Olaszország - 23:00
Anglia - Éjfél
Hollandia - Éjfél
Franciaország - Éjfél
Skócia - 01:00
Portugália - Szerda
Magyarország - Február 23.
Oroszország - Február 27. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése