2015. február 2., hétfő

A Chelsea is nagy dobásra készül - sajtóhír

A Daily Mail értesülései szerint Jose Mourinho a Chelsea trénere sem tekinti még lezártnak a téli átigazolási időszakot. A Special One szeme Madrid felé irányul, kérdés, hogy a királyiak tudják-e állni az "ostromot". 

Raphaël Varane sokat köszönhet a portugál trénernek, ugyanis Mourinho madridi regnálása alatt robbant be az ifjú francia a köztudatba, remek mérkőzései voltak, s igen tisztán, sallangmentesen játszott.  Több ízben sérülések nehezítették karrierjét, ám felépülését követően Mourinho rendre számolt vele. A helyzet azonban Ancelotti érkezésével megváltozott, ám az idei szezonban nem panaszkodhat a francia, ugyanis 25 tétmérkőzésen jutott szóhoz, s átlagosan 66 percet töltött a pályán, ám stabil kezdőembernek abszolút nem nevezhető.

Mourinho hosszú távon tervez a Chelsea kispadján, Varane pedig remek megoldás lehetne a védelem tengelyébe, ám ehhez mind a játékost, mint pedig a Real Madrid vezetőit meg kellene győzni. A Daily Maili figyelmeztet, bár a spanyol piac bezárult, a klubok már nem igazolhatnak, de eladni még eladhatnak...

Varane piaci árát 25 millió euróra taksálják, míg szerződése igen hosszútávú, 2020 nyaráig érvényes. minden bizonnyal ez lehetne a nap gigaüzlete, ám lássuk be erre azért kevés az esély.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése