2015. február 2., hétfő

A Sunderland vinné az Arsenal csatárát

Igen tehetséges befejezőcsatár pallérozódik az Arsenal utánpótlásbázisán, a 19 esztendős Chuba Akpom a felnőtt csapat ajtaján kopogtat, teljesítményére pedig számos klub felfigyelt. A legfrissebb szigetországi hírek szerint a Sunderland cselekedne, kölcsönvenné az utánpótlás-válogatott csatárt. 

Akpom alapjáraton az Arsenal u21-es csapatának a tagja, a bajnokságban pedig 10 mérkőzésen 9 alkalommal rezgette meg az ellenfelek kapuját. Rendre Arsene Wenger edzéseit látogatja és ha csak 5-10 percekre is de 5 ízben pályára lépett az első csapatban. Lendületes, akarattal teli ifjú, hétvégén az Aston Villa elleni bajnokin beállását követően nemsokkal büntetőt harcolt ki, majd később fejjel lehetett volna eredményes.  

Akpom szerződése ráadásul a szezon végén lejár, a felek pedig még nem tudtak megállapodni, így nagy kérdés, hogy mi lesz az ifjú támadó sorsa. 

A tramsfermarkt.de oldalát segítségül hívva kigyűjtöttük azon csapatok nevét, melyeknél Akpom neve felmerült az utóbbi hónapokban: Red Bull Salzburg, Manchester City, Tottenham, Everton, Liverpool, Dortmund, Feyenoord, Twente.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése