2014. november 9., vasárnap

Kikapott a Spurs, botlott az Everton

Azért van a papírforma, hogy felborítsák! Igen meglepő eredményeket hozott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) vasárnapi játéknapja. Otthon kapott ki a Spurs, továbbra is botladozik a jó erőket felvonultató Everton, míg a Newcastle a szezon elei borzalmakat kiheverve immáron a nagyokkal van partiban. 

Sunderland - Everton 1-1 (0-0)
G: Larsson (67.) ill. Baines (76.)

Továbbra sem megy az Evertonnak! Martinez tanítványai a Sunderland otthonában léptek pályára és végül ők mentetek pontot. Az első játékrész nem hozott gólt, csupán helyzeteket, míg a második felvonásban kétszer is rezgett a háló. A hazaiak szereztek vezetést Larsson révén a 67. percben, míg szük tíi perccel később Baines egyenlített büntetőből. Ezzel az Everton jelen pillanatban a felsőházat zárja, míg a Sunderland tizennegyedik.

Tottenham - Stoke City 1-2 (0-2)
G: Chadli (77.) ill. Krkic (6.), Walters (33.)
Kiállítás: Naughton (85.) ill. -

Újfent beleszaladt a késbe a Tottenham, mely ezúttal hazai környezetben szenvedett vereséget a Stoke ellenében. Bojan Krikic hamar, már a 6. minutumban vezetést szerzett, ezen előnyt pedig Walters bő fél óra elteltével megduplázta. Bár többet volt a labda a hazaiaknál fölényüket nem tudták gólra váltani. A szépítő találat a 77. percben érkezett Chadli révén, ám ekkor már késő volt, nem sikerült a fordítás. A Spurs ráadásul tíz emberrel fejezte be a meccset, Naughton  szállt ki a találkozóból öt perccel a vége előtt. Győzelmével a Stoke a felsőházban találta magát, míg a Spurs csupán tizenkettedik.

West Brom - Newcastle 0-2 (0-1)
G: - ill. Perez (45.), Coloccini (62.)

Jobban gazdálkodott helyzeteivel a Newcastle, mely ezúttal idegenben tudta begyűjteni a három bajnoki pontot. A Szarkák védői remekül hatástalanították a hazaiak gyöngyszemét Berahinot, aki agí ezúttal gól nélkül maradt. Az első félidő utolsó pillanataiban Perez szerzett vezetést, melyre Colocini ráduplázott a 62. percben. Mindkét gólpasszt Janmaat jegyezte. Ezzel a Newcastle a pocsék szezonrajtot elfeledtetve immáron hetedik a tabellán, Pardew tanítványai utóbbi négy meccsüket megnyerték. A West Brom visszacsúszott az alsóházba.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése