2014. november 9., vasárnap

Európa Liga! - Íme a góllövőlista élmezőnye

Pár napja bemutattuk a legrangosabb kupasorozat, a bajnokok Ligája legjobb gólvágóit, most jöjjön a kistestvér az Európa Liga, ahol ádáz küzdelem folyik, egyenlőre senki nem tudott elszakadni a mezőnytől, úgy, mint Adriano a BL-ben! Nézzük ki hogyan áll! 

Holtversenyben három labdarúgó vezeti jelenleg a góllövőlistát, egyikük Harry Kane a Spurs 21 esztendős támadója. Másikuk az FC Barcelona B csapatának korábbi gólvágója Jonathan Soriano, aki csak úgy ontja a gólokat az osztrák bajnok színeiben, legutóbb a Dinamo Zagreb ellen triplát jegyzett. Végezetül pedig a másodvirágzását érő Lafata, aki a szezon elején mesterötössel vétette magát észre a Bajnokok Ligája selejtezősorozatában és az EL-ben is szépen termel.

Őket üldözi három labdarúgó négy találattal! Egyikőjük Soriano brazil csapattársa Alan, másikuk pedig a Chelsea korábbi játékosa Demba Ba, aki jelenleg a török Besiktas színeiben vitézkedik. Végezetül pedig a horvát foci új reménysége a Rijeka gólfelelőse, a sokak által figyelt Kramaric.

A három gólosok üldözőbolya már nagyobb, róluk ezúttal nem szólnánk, de érdemes átcsipegetni a neveket...

Íme az Európa Liga góllövőlistájának élmezőnye:
1. Kane (Tottenham), Lafata (Sparta Praha), Rusescu (Steaua Bukarest), Soriano (Salzburg) 5-5 gól
5. Alan (Salzburg), Demba Ba (Besiktas), Keserü (Steaua Bukarest), Kramaric (Rijeka) 4-4 gól
9. Athanasiadis (PAOK), De Bruyne (Wolfsburg), Henriquez (Dinamo Zagerb), Herrmann (Mönchengladbach), Hoarau (Young Boys), Moreno (Villareal), Refaelov (Club Brugge), Soudani (Dinamo Zagreb), De Guzman (Napoli) 3-3 gól)

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése