2014. november 9., vasárnap

Chelsea játékost vehet a Real, meghallgatják az ajánlatot

A goal.com arról ír, hogy Mourinho közölte a klubvezetéssel, nem ragaszkodik brazil játékosához, így megfelelő ajánlat esetén elengedhetik Ramirest. A Special One persze hozzátette, mindezt csak akkor, ha igazolhat a posztjára egy kiszemeltet.  

Ramires abszolút nem számít kezdőembernek a londoni kékeknél, nagyjából minden második mérkőzésen kap lehetőséget vagy kezdőként, vagy csereként. Posztján többnyire Matic és Fabregas tűnik fel, mindkét labdarúgó klasszis teljesítményt nyújt.

A 27 esztendős brazilnak azonban akad kérője jócskán, egyik a Real Madrid, mely a télen akár ajánlatot is tehet a hír hallatán. A transfermarkt.de 28 millió euróra taksálja Ramires árát, akinek 2017 nyaráig szóló érvényes szerződése van klubjával.

Emellett több klubbal is szóba hozták már a középpályást, a hírek szerint a Barca, a Juve és a Napoli is kacérkodik a gondolattal csakúgy mint a török Fener.

Ramires 2010-ben 22 millió euró ellenében a Benfica együttesét hagyta maga mögött a Stamford Bridge kedvéért. 

Ezzel egyidejűleg pedig elfogyhat a Chelsea brazil légiója, hiszen a nyáron David Luiz hagyta el a klubot a Paris Saint-Germain hívószavára. Azt, hogy Mourinho kit igazolna a helyére nem tudni...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése