2014. október 3., péntek

Real Madrid: Bombaajánlat érkezett (!?) Benzemáért

Szigetországi sajtóorgánumok, köztük a Daily Star is arról írt, hogy a Real Madrid és a Liverpool egyezkedik Karim Benzema átigazolási ügyében. Másutt ezen hírrel óvatosan bánnak, és úgy fogalmaznak, hogy a vörösök ajánlatot készülnek tenni. Eközben már a cáfolatok is megjelentek, de akad olyan portál is, ahol a transzfert megköttették.  

Úgy fest egy újabb hosszú sztori elébe nézünk, kezdődik egy újabb átigazolási-saga, mely valószínűleg végig kíséri majd a téli szezont. A zsurnaliszták 45 millió eurós ajánlatról beszélnek, melyet a vörösök január 1-jén egyből életbe léptetnének, addigra minden részletben megállapodásra szeretnének jutni a királyiakkal. Az általános vélekedés a fenti ajánlat, ám olyat is lehetett olvasni, hogy ez az összeg bizony 60 millió euróra rúg, ám a Real vezetői erre is nemet mondtak, 80 millió alatt nem engednék el a gall támadót.

Ami a Liverpool szemszögét illeti, nem megy a csapatnak, Sturridge sérült és ha egészséges egyedül akkor is kevés. Persze ott van Lambert és Balotelli, azonban egyik támadó sem kezdte el ontani a gólokat, így nem lenne alaptalan Karim szerződtetése, ugyanis a Suarez által hagyott űrt egyenlőre nem sikerült pótolnia Rodgers mesternek. Persze ez a piacnyitányig még változhat, Marionak nem volt sok esélye a bizonyításra.

Ami a Real Madrid álláspontját illeti. Carlo Ancelotti nem véletlenül tartotta meg a francia támadót, komolyan számol vele, része a terveknek, ezt többször is hangsúlyozta, a minap pedig arról beszélt, hogy olykor egy passz többet ér mint egy gól, ezzel célzott a Benzemát ért kritikákra a viszonylag kevés gól végett.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése