2014. október 3., péntek

Horvát válogatottal erősíthet a Chelsea

Fantasztikus szezonrajton van túl a horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Rijeka támadója Andrej Kramaric, aki számos klub, közte a Chelsea érdeklődését is felkeltette. A hírek szerint a londoniak télen megvehetik a válogatott csatárt. 

A 23 esztendős gólfelelős egy esztendeje a nyári átigazolási időszak finisében került Rijekába, előző csapata a Dinamo Zagreb volt. A tavalyi szezonban minden sorozatot figyelembe véve 41 mérkőzésen 30 gólt jegyzett, 18 bajnoki találatával pedig Cop mögött második lett a góllövőlistán. Idén eddig 16 találkozón 15-nél jár, a bajnoki mérleg pedig fantasztikus, 9 mérkőzésen 13 gól, ezzel pedig magasan vezeti a góllövőlistát. Láthattuk játszani a Ferencváros ellen Európa Liga selejtezőkön is, ám akkor gólt nem jegyzett.

A transfermarkt.de 2,5 millió euróra taksálja piaci árát, ám szerződése a bajnokság végeztével lejár, így a Rijeka a télen pénzért, a nyár folyamán ingyen válhat meg tőle, persze ha nem sikerül hosszabbítania a feleknek. Erre valljuk be nem sok az esély, Kramaric is tisztában van vele, hogy továbbléphet, magasabb szintet képviselhet.

No de nem Mourinho az egyetlen kérő, számos klub háza táján felvetődött már Kramaric neve: Íme a lista: Mainz, CSZKA Moszkva, Udinese, Fuham, Mönchengladbach, West Ham.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése