2014. augusztus 13., szerda

HOPPÁ! - Spanyol válogatott védőt vett a Liverpool

Úgy fest, a Liverpool és Brendan Rodgers menedzser nem csillapodik az átigazolási piacon, a vörösök ugyanis újabb játékos szerződtetését jelentették be kedden a késő esti órákban. Idén nyáron a pool pénztárcája olyan, mint egy feneketlen kút... 

A Sevilla labdarúgócsapata az UEFA Szuperkupa végett Cardiffba érkezett, a közelséget pedig kihasználta a Liverpool vezetősége, mely személyes tárgyalásokat folytatott az andalúzokkal Alberto Moreno átigazolásáról. A hír az angol sajtóban látott napvilágot, a vörösök pedig hivatalos honlapjukon késő este megerősítették a transzfert.

Az átigazolás még nem hivatalos, hiszen aláírás még nem került a papírra, de kész tényként borítékolható, hogy a 22 esztendős spanyol válogatott védő az Anfielden folytatja. Klubja a Sevilla 18 millió eurót kap érte, fizetéséről és a kontraktus hosszáról még nem közöltek részleteket. Moreno nemsokára átesik az orvosi vizsgálatokon és aláírja új szerződését, az nem tudni, hogy a hétvégi Premier League rajtra készen lesznek-e a papírok, de valószínűen még nem játszhat.  

Moreno az elmúlt évben vált a Sevilla alapemberévé, melynek színeiben a 2013/2014-es szezonban minden sorozatot figyelembe véve 44 tétmérkőzésen szerepelt. A tegnap esti UEFA Szuperkupára már nem is nevezték. 

Ezzel Moreno lesz a Liverpool hetedik nyári szerzeménye, a Liverpool vele együtt immáron 126 millió eurót költött, míg Suarez és Reina eladásából 84 millió eurót keresett.

Arrow 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése