2014. augusztus 13., szerda

Deigo Costa duplája Chelsea győzelmet ért

Győzelemmel fejezte be a felkészülést Jose Mourinho csapata a Chelsea, mely kedden este a spanyol élvonalban szereplő Real Sociedad ellenében lépett pályára. A találkozó az első percekben eldőlt, Diego Costa parádés meccskezdésének köszönhetően. 

Chelsea - Real Sociedad 2-0 (2-0)
G: Diego Costa (1., 7.) ill. -

Nem kellett sokat várni, az első találatra, ugyanis Diego Costa nem egész egy perc alatt a kapuba talált. A honosított spanyol válogatott támadó Ramires remek átadását váltotta gólra, a kimozduló kapuvédő mellett laposan gurított a hosszú sarokba. Hat minutummal később Schürle lövése találta telibe a bal kapufát, a kipattanó pedig Diego Costa elé pattant, aki köszönte és a hálóba lőtte azt. A vendégek lest reklamáltak, a játékvezető azonban a középkezdési pontra mutatott. A folytatásban gólt nem, csupán helyzeteket láthatott a publikum, a kapuk érintetlenek maradtak. 

A Chelsea felkészülési mérkőzései:
Chelsea - Real Sociedad 2-0
Ferencváros - Chelsea 1-2
Besiktas - Chelsea 1-0
Fenerbahce - Chelsea 0-2
Werder Bremen - Chelsea 3-0
Vitesse - Chelsea 1-3
Ljubjana - Chelsea 1-2
Wolfsberger - Chelsea 1-1
Wimbledon - Chelsea 2-3
Wycombe - Chelsea 0-5

Felemás színt fest a Chelsea felkészülési képe, becsúszott ugyan vereség és döntetlen is, ám tudjuk, hogy ezen mérkőzések lényege nem az eredmény, hanem játékosok kipróbálása és a csapat összecsiszolódása. A Chelsea legközelebb hétfőn a Premier League 1. fordulójának zárómérkőzésén lép pályára, ellenfele az újonc Burnley lesz.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése