2014. augusztus 13., szerda

Győzelemmel hangolt a bajnoki rajtra a Manchester United

Győzelemmel fejezte be a felkészülést a Manchester United, mely kedd este a spanyol élvonalban érdekelt Valencia ellenében lépett pályára és nyert egy a hosszabbításban szerzett találattal. 

Manchester United - Valencia 2-1 (0-0)
G: Fletcher (49.), Fellaini (90+1.) ill. De Paul (71.)

Az első játékrészben csupán helyzetekig jutottak a csapatok, gólt nem láthatott az Old Trafford népes publikuma. A második félidő aztán álomszerűen kezdődött hazai szempontból, egy szögletet követően rosszul sikerült a vendégek felszabadítása, a labda Fletcher elé került, aki nem gondolkozott és 15 méterről eleresztett egy löketet. A kapuvédőnek esélye sem volt hárítani, ugyanis a játékszer némileg irányt változtatott az egyik blokkolni igyekvő védőn. Ezt követően Rooney könnyen megduplázhatta volna a Vörös Ördögök előnyét. ám hatalmas helyzetben rendkívül önzetlennek bizonyult, passza azonban nem jött be. A 71. percben aztán rezgett a hazaiak kapuja, egy menteni igyekvő játékosról pattant a labda De Paule elé, aki köszönte szépen és a kapuba pofozta a játékszert. Amikor már mindenki azt hitte, hogy döntetlennel zárul a bajnoki főpróba érkezett Fellaini és megszerezte a győztes találatot. A védő és a kimozduló kapuvédő is elvétette a labdát, melyet a belga mellre vett, majd lágy eleganciával a kapuba gurított.

A Manchester United felkészülési meccsei:
Manchester United - Valencia 2-1
Liverpool - Manchester United 1-3
Manchester United - Real Madrid 3-1
Manchester United - Inter 0-0 - büntetőkkel 5-3
Manchester United - AS Roma 3-2
Los Angeles - Manchester United 0-7

Luis van Gaal a világbajnokságot követően átvette a Vörös Ördögöket, ez pedig rövid időn belül megmutatkozott a csapat játékán, melyet a Bajnokok Kupáján már érzékelhettünk. Fantasztikus eredményeket ért el a csapat, mely veretlenül zárta a felkészülést. Ez pedig külön említést érdemel, ugyanis nem akármilyen klubok voltak az ellenfelek. A Premier League 2014/2015-ös szezonját szombaton a Manchester United nyitja majd, De Geáék ellenfele a Swansea City lesz.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése