2014. július 17., csütörtök

Visszavonult a miniszterelnök Orbán Viktor fia

A hvg.hu arról ír, befejezi pályafutását és 22 esztendősen visszavonul a Orbán Viktor miniszterelnök fia a Puskás Ferenc Akadémia labdarúgója Orbán Gáspár. A meglepő döntést az elmúlt napok kavalkádja hozhat meg.  

Mint ismeretes, Orbán Gáspár ott ült édesapja mellett a foci-vb döntőjén a VIP-páholyban olyan nagyságok között, mint Vlagyimir Putyin, vagy éppen Angela Merkel. A médiának több sem kellett, a mémgyárak is beindultak, a csapból pedig lassan két napja a fiatal labdarúgó neve folyik, aki a 444.hu-nak még levelet is címzett, ám az is visszafelé sült el, olaj volt csupán a tűzre.

A hírt, miszerint visszavonulását tegnap este csapattársai előtt bejelentette Orbán Gáspár a Puskás Ferenc Akadémia sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem kívánta, úgy nyilatkoztak, ha bármire kíváncsi a média keresse személyesen a játékost.

A 22 esztendős irányító középpályás a Videoton saját nevelésű játékosa, a második csapatban közel négy esztendeje mutatkozott be az NB II-ben, míg nem tavaly a felcsúti csapat játékosává nem vált. Sok kását nem evett meg a csapatnál és úgy tűnik nem is fog...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése