2014. július 17., csütörtök

Nagytakarítás a MU-nál! - Van Gaal tíz játékost is kitehet - íme a lista

Szerdán hivatalosan is kinevezték a Manchester United vezetőedzőjévé a holland válogatott éléről leköszönő Luis van Gaalt, aki nem tétlenkedik a hírek szerint nagytakarítást tart és máris saját képére formálja a csapatot. Megkezdődött tehát a rögös út, cél a Vörös Ördögöket ismételten a nemzetközi porondra vezeti és hatalmas sikereket elérni. 

"Nagy megtiszteltetés volt Sir Bobby Charltonnal megtenni az első lépeseket a stadionban. Nem szeretnék semmit jósolni, de a legjobbamat fogom nyújtani a világ legnagyobb klubjának." - mondta a sajtó munkatársainak Van Gaal, aki láthatóan bombasztikus energiával és hatalmas elképzelésekkel "csapódott" be Manchesterbe. Az elvárások hatalmasak, ám egy ilyen klubnál ez nem csoda.

Daily Mirror téglái arról informálták a szerkesztőséget, hogy hatalmas átszervezés lehet a United keretében, tíz játékostól is megválna Van Gaal. Íme azon játékosok listája, akikkel nem számol a holland tréner: Marouane Fellaini, Javier Hernandez, Nani, Tom Cleverley, Nick Powell, Ashley Young, Wilfried Zaha, Bebe, Anderson és Patrice Evra. Utóbbi a Juve játékosa lehet, ám az Öreg Hölgynél végbemenő edzőcsere az ő helyzetén is változtathat.

Természetesen érkezők is lesznek, Ander Herrera és Luke Shaw már Van Gaal kívánsága alapján érkezett és további transzferekre lehet számítani az elkövetkezendő hetekben, köztük jelentős sztárigazolásokkal.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése