2014. július 13., vasárnap

Nem volt elegendő a Real Madrid 75 millió eurós ajánlata

Előrehaladott tárgyalásokat folytat a Real Madrid és az AS Monaco labdarúgócsapata, a tét pedig nem más, mint a kolumbiai válogatott kiválósága, a góllövőlistát 6 góllal vezető  James Rodriguez. Az álláspontok eleinte nagyon távol voltak egymástól, mostanra azonban már csak 10 millió euró választja el a klubcserét, erről számolt be a Marca. 

A 23 esztendős játékos szerződésében nincsen kivásárlási ár megszabva, így a kluboknak kell megegyeznie az árban. Az AS Monaco orosz tulajdonosa jól felsrófolta az árat, azt mondta 115 millió euróért az viszi a középpályást, aki akarja. A Real Madrid elnöke Florentino Pere ez idő alatt így nyilatkozott: "Ez a játékos arra született, hogy a Real Madridban játsszon!" - majd állítólag befutott Monacóba egy 75 millió eurós ajánlat, mely nem nyerte el a hercegségiek tetszését, akik azonban sokat engedtek az árból, mely a hírek szerint 85 millión áll jelenleg, így csupán tíz millió választja el egymástól a két ajánlatot, mely persze borzasztó sok pénz.

James Rodriguez részéről nyilvánvaló a történet: "Csukott szemmel is alá írnék a Real Madridhoz. Egy életen át tartó álom lenne ez számomra."

Kérdés azonban, hogy megér-e ennyi pénzt a kolumbiai, melyen a Monaco egy esztendő alatt hatalmas pénzt kereshetne, ugyanis tavaly a Porto számlájára 45 milliót utaltak át, így az összeget majdnem megdupláznák.

James könnyen lehet, hogy gólkirályként zárja a világbajnokságot hat találattal, erre választ fogunk kapni ma este, emellett pedig a francia bajnokságban is remekül muzsikált és oroszlánrészt vállalt a csapat második helyezésében. Összesen 38 mérkőzésen lépett pályára, 10 gól és 14 gólpassz fűződik a nevéhez.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése