2014. július 13., vasárnap

Átigazolások: 60 milliót kaszálhat a Real Madrid

Az AS információi szerint közel a megállapodás a Real Madrid és a Paris Saint-Germain között az argentin Ángel Di Maria átigazolása kapcsán.  

Florentino Pérez és Nasser Al-Khelaifi előrehaladott tárgyalásokat folytatott a játékos átigazolásának ügyében, a forrás pedig arról számolt be, hogy 60 millió euró körüli összegnél állt meg a licit, ez pedig elegendő lesz a királyiak számára. Ez az összeg duplája a transfermarkt.de által legutóbb megszabott 30 milliós piaci árnak.

Lehet hogy a klubok megegyeznek, ám korábban olyan hírekről lehetett hallani, hogy az argentin klasszis rábólintott a Manchester United ajánlatára, mely heti 150 ezer fontos fizetést tartalmaz. Persze Párizsban a pénz nem akadály, könnyen elképzelhető, hogy erre az összegre még ráfejelnek a franciák, ám a transzfer hűen tükrözheti, hogy egy játékos életesem fenékig tejfel, nem mindig ő dönt sorsáról. 

Egy azonban biztos, egyenlőre mindent csak spekulációként kérendő kezelni, hiszen az argentinok még ma este döntőt játszanak, Di Maria pedig aligha azzal van elfoglalva, hogy klubszinten hol folytatja.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése