2014. július 13., vasárnap

Brazil válogatott sztárt igazolhat a Juventus

Egyre inkább tényként, mintsem pletykaként kezelik a sajtóban Arturo Vidal távozását. A chilei válogatott kiválóság számos klub kívánságlistáján szerepel, az Öreg Hölgy pedig hatalmas summát tehet érte zsebre, így több mint valószínű, hogy nincsen maradása. Ezt mi sem jelzi jobban, mint hogy a klub már az utódkeresésen is túl van, megvan a kiválasztott. 

A 27 esztendős középpályást korábban szóba hozták a két spanyol gigásszal (Real Madrid és Barcelona), emellett a Bayern München és a Chelsea érdeklődéséről is hallani lehetett, ám a legkomolyabban a Manchester United és az Arsenal érdeklődik, a transzfer ára pedig elérheti akár a 60 millió eurót is.

Ha Vidal távozik, akkor a helyén nagy űr tátong majd, melyet feltétlenül és halaszthatatlanul el kell tüntetni. A hírek szerint a Zebrák Paulinhot a Tottenham brazil válogatottját ászát nézték ki maguknak és készek 24 millió eurós ajánlatot tenni a 25 éves játékosért, aki remek szezonon van túl. A Spurs közel 20 millió eurót fizetett Paulinhoért 2013-ban a Corinthians csapatának.

Ami a brazil eddigi londoni karrierjét illeti, 37 mérkőzésen 8 gólt és 2 gólpasszt jegyeztek neve mellé a statisztikusok. piaci árát a transfermarkt.de 16 millióra taksálja, míg szerződése 2018-ig köti jelenlegi klubjához.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése