2014. július 7., hétfő

Mi lesz veled Dzsudzsák Balázs!? - megvan a válasz...

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy mi lesz jelenkorunk legértékesebb magyar labdarúgójának Dzsudzsák Balázsnak a sorsa, aki Eindhoven óta megjárta Dagesztánt és Moszkvát egyaránt, a nemzetközi sajtó szerint pedig jó pár kérője akad. 

A 27 esztendős szélsőnek jövő nyáron lejár a szerződése, klubja a Dinamo Moszkva így cselekvési kényszerben van, vagy eladják Balázst, vagy meghosszabbítják szerződését. Egy biztos, a 19 millió euróért érkező szélsőt ingyen semmiképpen sem szeretnék a csapatok kívül tudni.

Az eddigi hírek arról szóltak, hogy Balázs válthat, a klub nem számít rá, érdeklődőből is akadt bőven, a Lazio, az Everton, a Liverpool, a West Ham, a Fulham és a Bayer Leverkusen neve is felmerült, mint lehetséges állomás. 

A transfermarkt.de szerint 11 milliót érő Dzsudzsák azonban úgy hírlik még is marad és új kontraktust firkanthat alá jelenlegi csapatával a Dinamo Moszkvával.

Szintén ide kapcsolódó hír, hogy Balázs végig játszotta csapata vasárnapi edzőmérkőzését és gólpasszt adott a végeredményt beállító Kevin Kuranyinak. A Dinamo a Sparta Praha ellen diadalmaskodott. A csapat Ausztriában, Dél-Tirolban készül a következő szezonra.

Felkészülési mérkőzés
Dinamo Moszkva–Sparta Praha 2-0 (1-0)
G: Douglas (24.), Kuranyi (85.)

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése