2014. július 7., hétfő

Hivatalos: Spanyolországból igazolt a Bayern München

Megvan a Bayern München labdarúgócsapatának harmadik nyári igazolása, a csapat tovább spanyolosodik, ugyanis Juan Bernat személyében a harmadik spanyol érkezett a német rekordbajnokhoz. 

A Valencia 21 éves játékosa univerzális, így Alaba helyett a bal védő pozícióban és Ribery helyén a bal szélen is bevethető, ám az imént említett két név hallatán a csapatba kerülése nem lesz könnyű az egyszer biztos. A transzfert a klub hivatalosan is bejelentette, arról azonban még nincsen információ, hogy mennyibe fájt ez a müncheni klubnak, a hírek szerint 10 millió euró cserélhetett gazdát. Bernat átesett az orvosi vizsgálatokon és alá is írta 2019-ig szóló szerződését.

"Nagyon boldog vagyok, hogy a jövőben ennél a nagy klubnál játszhatok. A Bayern Európa és a Világ egyik legnagyobb klubja, nagyon örülök neki, hogy olyan játékosokkal játszhatok majd együtt mint Lahm, Neuer, Schweinsteiger, Robben vagy Ribéry, valamint olyan edzőm lehet mint Pep Guardiola. Mindent kifogok adni magamból, hogy ezzel a klubbal sikeres legyek." - mondta Juan Bernat

"Juan Bernat egy kivételes fiatal játékos, már jó ideje figyelemmel kísértük pályafutását. Gyors, erős, kiválóan szerel, hatalmas a munkabírása. Biztosak vagyunk benne, hogy kiváló befektetés a klub jövőjére nézve" - nyilatkozta Matthias Sammer  a Bayern klubigazgatója.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése