2014. július 7., hétfő

AS Roma, angol és török válogatott érkezett, holland válogatott érkezhet! - hivatalos

A tavalyi szezon meglepetéscsapata az AS Roma nem teketóriázik, a vezetők célja a keret megerősítése, ennek érdekében pedig meg is kezdődtek a munkálatok. Immáron öt labdarúgó érkezése biztos, míg további két játékossal felvették a kapcsolatot. 

Török tehetség és a rutinos angol: A fővárosi klub hivatalosan is bejelentette az egyik ha nem a legnagyobb török tehetség leigazolását. A 20 esztendős Salih Ucan a Fenerbahce csapatától érkezik két éves kölcsönszerződéssel, 10 millió euróért opciós joggal. A Burcaspor saját nevelésű játékosa posztját tekintve irányító és támadó középpályás egyaránt, nagy erősítés lehet a klub számára. A fiatalság mellé pedig a rutin is párosul, habár a hivatalos szerződés-aláírás még várat magára, a klub azonban már twitter oldalán bejelentette a rutinos angol válogatott védő Ashley Cole távozását. A 33 esztendős játékos ingyen érkezik, ugyanis szerződése lejárt a Chelsea együttesével.

Két fiatal és egy rutinos játékos már korábban csatlakozott: Még a télen igazolt két kiváló fiatal játékost az AS Roma, akik most csatlakoztak a kerethez. Egyikőjük a 18 esztendős háromszoros paraguayi támadó, az FC Barcelona neveltje Antonio Sanabria, aki 4,5 millió euró ellenében lett "Farkas". A másik fiatal a 20 esztendős argentin középpályás Leandro Paredes a Boca Juniors neveltje. A rutint az FC Barcelona korábbi ásza Seydou Keita jelenti, a középpályás szabadúszóként érkezett, legutóbb a Valencia csapatát erősített. 

További kiszemeltek: A keret megerősítése azonban itt nem ért véget képben van a jelenleg szabadon igazolható Urby Emanuelson, az Ajax és az AC Milan korábbi játékosa, 17-szeres holland válogatott labdarúgó, illetve a 20 éves belga tehetség Yannick Ferreira Carrasco, aki a bal szélen játszik és az AS Monaco játékosa. Piaci ára 5,5 millió euróra rúg.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése