2014. július 11., péntek

Bombahír! - Di Maria rábólintott egy angol sztárklub ajánlatára

A Metro értesülése szerint Ángel Di Maria a Real Madrid középpályása rábólintott a Manchester United ajánlatára, így már csak a kluboknak kell megegyeznie a vételárat illetően. 

A hír szerint a Vörös Ördögök heti 150 ezer fontos (56 milllió forintos) fizetést ajánlottak az argentin klasszisnak, aki így éves szinten 7,2 millió fontot (2,7 millió forintot) kereshetne. 

A 26 esztendős jobb oldali szélső iránt, aki vasárnap akár világbajnokká is válhat számtalan klub érdeklődött, korábban pedig Franciaországba mutattak a pletykák, miként vagy a Paris Saint-Germain, vagy az AS Monaco játékosa lehet és akár egy ráfizetéses csereüzletnek is a részesévé válhat.

A királyiak 2010-ban 33 millió eurót fizettek Di Maria játékjogáért, mely akkor piaci értékének több mint a triplája volt. A transfermark.de jelenlegi becslései szerint 30 millió eurót ér, mely párosul egy 2018 nyaráig szóló szerződéssel. A Real biztosan nem válik meg egyik legjobbjától áron alul, ám azt is tudjuk, hogy a United nagy bevásárlást tart, eddig sem sajnálták a pénzt.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése