2014. július 11., péntek

Alexis Sánchez után most Real játékost igazolhat az Arsenal

A csütörtöki nap folyamán pont került Alexis Sánchez átigazolási ügyére, Arsene Wengerék pedig nem lazítanak, már robognak is tovább és a következő játékos megszerzésén dolgoznak, aki ezúttal a másik spanyol gigász a Real Madrid labdarúgója lehet. 

Sami Khedira és a Real Madrid vezetőt nem tudott dűlőre jutni szerződéshosszabbítási ügyben, ezáltal pedig könnyen lehet, hogy távozik a német válogatott középpályás. Amennyiben pénzt kívánnak látni a királyiak Khedira után, minden ajánlatot meg kell hallgatniuk, ugyanis a 27 esztendős játékos kontraktusa lejár jövő nyáron.

A transfermarkt.de 22 millió euróra taksálja a középpályás piaci értékét, ám a szerződés körüli dolgok végett elképzelhető, hogy ennél alacsonyabb összegért is elhagyhatja Madridot. Arról nincsenek információink, hogy az Ágyúsok milyen ajánlattal állhatnak elő, de a tervezetet már biztosan készítgetik.

Khedira számára vonzó lehet az Emirates, ugyanis Özil, egyik legjobb barátja éppen tavaly költözött Londonba szintén a királyiaktól és ha megköttetne az üzlet, a Nationalelf két ásza együtt játszhatatlan ismételten.

A Real Madrid négy esztendeje 14 millió eurót fizetett a "Sváboknak" Khedira játékjogáért, azóta  144 alkalommal öltötte magára a Real Madrid mezét.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése