2014. június 20., péntek

Wesley Sneijder a Premier Leagueben fotytathatja!?

Könnyen előfordulhat, hogy Wesley Sneijder is azon futballisták között szerepel majd, akik Louis van Gaal hívószavára elhagyják jelenlegi együttesüket és a Manchester Unitedhez igazolnak. Erről a középpályás maga beszélt. 

A mögöttünk álló átigazolási időszakokban többször is hallani lehetett, hogy Sneijder a Vörös Ördögök játékosa lehet, még maga a jó öreg Sir Alex Ferguson szerette volna megkaparintani, mikor José Mourinho irányításával Bajnokok Ligája címet nyert az Inter csapatával és fantasztikus formát mutatott. A középpályás korábban már elárulta, egyszer közel állt a Unitedhez, ám a döntése végül nemleges lett.

A minap a Daily Mailnek adott intrjújában a következőt mondta - "Ha Van Gaal tesz egy ajánlatot nekem, akkor mindenféleképpen fontolóra veszem. Egy holland sem tudja csak úgy visszautasítani Van Gaalt!" 

A 30 esztendős játékos egyébként 2016-ig rendelkezik érvényes szerződéssel jelenlegi klubjánál, mely a Galatasaray. A pénz valószínűleg nem lehet akadály, ugyanis a hírek szerint a United nagy összegeket hajlandó mozgósítani az új tréner kedvéért.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése