2014. május 19., hétfő

La Liga: Nulla Barca és egy Real játékos az év csapatában - Íme

A Spanyol Labdarúgóliga (LFP) egy nappal a 2013/2014-es pontvadászat vége után nyilvánosságra hozta álomcsapatát, melyben nagy meglepetésre egyetlen egy Barca játékos sincsen, míg a Bajnokok Ligája döntőjére készülő Real is csupán egy játékost az. A prímet a bajnoki címet megnyerő Atletico Madrid viszi, a tizenegy játékosból hét az övüké. 

A fennmaradó négy helyen három együttes osztozik, teljesítményével két Bilbao játékos Aymeric Laporte, akit a Barca szemelt ki, illetve a világbajnokságra utazó Ander Iturraspe került be,míg a Sevilla horvát zsenije Rakitic kapott helyet a középpálya tengelyében. A csapatból nem maradhatott ki a gólkirály Cristiano Ronaldo, aki Suarez társaságában holtversenyben megnyerte az európai aranycipőt is.

A 2013/2014-es szezon álomcsapata az LFP-nél:
Thibaut Courtois (Atlético Madrid) – Juanfran (Atlético Madrid), Aymeric Laporte (Athletic Bilbao), Diego Godín (Atlético Madrid), Filipe Luís (Atlético Madrid) – Koke (Atlético Madrid), Ander Iturraspe (Athletic Bilbao), Ivan Rakitic (Sevilla), Gabi (Atlético Madrid) – Diego Costa (Atlético Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése