2014. április 2., szerda

PSG: Cavani érdekes kijelentést tett

Edison Cavani jól szerepel a Paris Saint-Germain színeiben, a klub vezetői pedig elégedettek lehetnek a Nápolyból érkező támadóval, ám a jelek szerint ez nem kölcsönös. Az uruguayi csillag igen érdekes nyilatkozatot adott az őt kérdező újságírónak. 

A 27 esztendős labdarúgó nagy reményekkel érkezett a csapathoz és ennek megfelelően Ibrahimovic után a második legeredményesebb játékosa a csapatnak 21 találatával, melyet 35 mérkőzésen szorgoskodott össze. A folytatást illetően azonban bizonytalan, a sajtó több ízben összeboronálta a "Vörös Ördögökkel", ő pedig nem zárkózott el a távozás lehetőségétől, egy igen rövid, ám annál elgondolkoztatóbb nyilatkozatot tett az L'Équipe-nek -  "Meglátjuk majd az idény végét követően. Most Párizsban vagyok, de vannak bizonyos dolgok, amikről beszélnünk kell a klubbal. Máshogy kellene csinálni dolgokat."

A nyilatkozatot helyén kell kezelni érdekes és sejtelmes, ám gondolkozni nem most kell, főleg nem az uruguayi számára, hiszen este a Chelsea tornyosul majd a csapat elé a Bajnokok Ligájában. A két együttes 20:45-kor méri össze tudását a francia fővárosban.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése