2014. március 31., hétfő

Liverpoolban bajnoki címről suttognak!

Hétvégén a Tottenham csapatát is lelépte a Liverpool, mely fantasztikus sorozatot fut, s győzelme következtében, illetve a Chelsea bukását követően átvette a vezetést a bajnoki tabellán.  A szurkolók bajnoki címről suttognak, ám Rodgers a csapat vezetőedzője nem gondol még rá. 

"A szurkolók azt akarják, hogy megnyerjük a bajnoki címet, de én nem gondolok rá. Arra koncentrálok, hogy a csapatot jól felkészítsem, hogy jól teljesítsünk, és ha ez sikerül, akkor továbbra is nyerhetjük a meccseinket, és majd meglátjuk, mit érhetünk el vele. Ez egy hatalmas klub, és amikor ilyen támogatást kapunk, az egy komoly erő számunkra, egyben a kemény munkánk elismer a szurkolók részéről." - mondta Brendan Rodgers a Liverpool vezetőedzője a Sky Sports riporterének.

A "vörösök" ezzel egy rossz korszakot zárhatnak le, a csapat ugyanis az utóbbi pár évben sínylődött és a Bajnokok Ligája szereplésről is lecsúszott, számkivetetté vált az Európai  elitből. A 2008-2009-es bajnoki címet követően idén ismételten esély van felülni a trónra. Hat forduló van még hátra, aztán minden kiderül...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése