2014. március 31., hétfő

BL: "A Barca az esélyes, de..."

Kedd este folytatódik a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza, a negyeddöntőben spanyol házrangadót rendeznek az FC Barcelona és az Atletico Madrid részvételével. A párharcról és az esélyekről a "Matracosok" uruguayi védője Diego Godín nyilatkozott. 

"Soha senkinél nem éreztük magunkat kevesebbnek! Tudjuk, mik az erősségeink, s hogy mi szükséges a mérkőzések megnyeréséhez.Nyilvánvaló, hogy a Barcelona az egyértelmű esélyese ennek a párharcnak, de tudjuk, mik a fegyvereink, és azokkal sok gond okozására vagyunk képesek." - nyilatkozta Godín a Marca újságírójának.

Mindkét csapat remek formában van, a katalánok másodikok a bajnokságban, míg a fővárosiak vezetik a tabellát. A két csapat legutóbbi három összecsapása mindannyiszor döntetlennel zárult, sőt, összesen két gól esett. Ami a távolabbi múltat illeti, az ezt megelőző időszak hatalmas katalán fölényt mutat, Messiék zsinórban hat meccset tudtak megnyerni riválisukkal szemben, de jegyezzük meg, az még egy nagyon másmilyen Atletico volt és igaz ez a Barcára is.

Egy biztos, igazi gigászi küzdelem várható kedden a Nou Camp gyepén!

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése