2014. március 13., csütörtök

A MU sztárcsatára a Real célkeresztjében - sajtóhír

A Daily Mirror beszámolója, "kéme" szerint a Real Madrid berkein belül felvetődött annak lehetősége, hogy a nyáron a klub kivesse hálóját Robin van Persie megszerzésének érdekében. 

Első és nagyon fontos dolog, melyet le kell, hogy szögezzünk, hogy minden labdarúgó számára fontos a nemzetközi porond, olyan sztárok esetében pedig mint RVP sokszor már az Európa Liga sem jöhet szóba, a játékosok a legjobbak között szeretnének bizonyítani évről évre. A Manchester United borzasztóan rossz szezont fut, és nemhogy a Bajnokok Ligája, de még az Európa Liga indulás is távolinak tűnik, ez pedig gyökeres változásokat eszközölhet egy csapat életében. Könnyen előfordulhat tehát, hogy a szezon végén  Robin van Persie sarkon fordul és délnek veszi az irányt. A játékos korábban már tett célzást arra, hogy jobban érezte magát akkor, mikor nem David Moyes, hanem a jó öreg rutinos róka ir Alex Ferguson irányította a csapatot.

Ha pedig a királyiak szemszögéből nézzük a dolgot, tudhatjuk, hogy hosszú ideje téma egy sztárcsatár leigazolása, nemrégiben távozott Higuain, az ő helyén pedig űr tátong. Igaz erre sokan azt mondják, hogy Morata, illetve Jesé, ám lássuk be őket még nem kezelhetjük klasszis befejezőként.

A kalapban tehát egy névvel több, Robin van Persie, Sergio Agüero, Luis Suarez...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése