2014. február 28., péntek

Huszti után Szalai is száműzött lett? - a játékos szerint nincs miről beszélni!

Bizonyára sokan emlékeztek arra, mikor Huszti Szabolcs összerúgta a port a magyar válogatott egykori szövetségi kapitányával és kegyvesztetté vált. Az egyik, ha nem a legjobb magyar labdarúgó azóta sem öltötte magára a válogatott címeres mezét és nagyon úgy fest, ez örökre így is marad, egyik fél sem engedett, Szabolcs pedig elhidegült és nem kíván többé válogatott lenni! Vajon milyen sors vár Szalai Ádámra, a Szerethető támadójára, aki nem kapott meghívót az új kapitánytól Pintér Attilától. Újabb csillagát veszti el a magyar csapat? 

Nos, a Finnország ellen hirdetett keretben nincsen ott a Schalke 04 támadója, aki mint emlékezhetünk rá Telkiben kirohanást tartott 2013-ben a Románia ellen elszenvedett vereséget követően és feltépett olyan sebeket, melyről sem a szakma, sem pedig senki más nem mert beszélni. Volt abban igazság amit Ádám akkor és ott mondott, ám olyan országban élünk, ahol a szőnyeg alá seperjük a problémákat ahelyett, hogy szembenéznénk vele. 

Szalai Ádám elmondta, hogy az új kapitány kinevezése után két alkalommal beszéltek, ám azóta nem, majd hozzátette - "Nem ért váratlanul a döntése! Meghívó híján nincs miről beszélni.”

Ezen szavak olvasatából, hangzásából kitükröződik, hogy nincs minden rendben, de vajon dacolni kell, megpróbálni példát statuálni vagy félre tenni az érzéseket és azt szemelőt tartani, hogy mi a legjobb a nemzetni csapatnak? Véleményünk szerint Szalai Ádámra szüksége van a magyar válogatottnak!

Előbb Huszti, most Szalai, vajon ki lesz a következő, aki ki meri nyitni a száját?

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése