2014. január 20., hétfő

Toivonen elhagyja a PSV-t és Franciaországba szerződik

A Stade Rennes FC hivatalos honlapján jelentette be Ola Toivonen érkezését, aki a 14:40-es nemzetközi járattal érkezett meg a francia városba, hogy alávesse magát az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatoknak. 

A hivatalos bejelentés várat magára, nem tudni, hogy a mai napom megtörténik, vagy várni kell vele, egy azonban biztos, hogy a 34-szeres svéd válogatott támadó készen áll a váltásra, kész elhagyni Eindhovent öt esztendőt követően. A PSV színeiben több mint 60 gólt szerző 27 esztendős csatár idén nem igazán találta a helyét, eddig csupán 2 gólt szerzett az egész szezonban. Szerződését nem hosszabbította meg, mely lejár nyáron, így ha pénzzé szeretné tenni játékjogát a holland klub, akkor még most ebben az átigazolási időszakban kellett lépniük.

Toivonen érkezését követően adott egy gyors interjút a reptérre érkező stábnak, majd beült egy érte érkező BMW gépjárműbe és elszelelt.

Amennyiben az üzlet megköttetik, abban az esetben a bennmaradásért harcolhat klubjával a francia élvonalban. A Rennes jelenleg 15. helyen áll a 20 csapatos mezőnyben, a kiesőzóna pedig hat pontnyira van. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése