2014. január 29., szerda

Szétvásárolhatják a francia kiesőjelöltet

Nem túl rózsás a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Sochaux-Montbéliard helyzete, a csapat ugyanis utolsó előtti a bajnokságban, lemaradása pedig tetemesnek mondható, már-már reménytelen. A hírek szerint pedig az utolsó pillanatban kulcsjátékosok hagyhatják el a "süllyedő hajót" , mely csöppet sem könnyít a helyzeten. A Les Lionceaux szurkolói kezdhetnek foglalkozni a League 2 gondolatával... 

A hírek szerint Rafael Dias után újabb két távozója lehet a klubnak, mely sokkal nagyobb veszteséget jelenthet, mint a 23 esztendős portugál középpályás távozása, aki a második vonalban szereplő AC Arles-Avignon együttesét választotta.

Irány az MLS, azon belül pedig a Philadelphia Union, ez lehet a kulcsszó, mely elhagyja Vincent Nogueira, a csapat irányítójának száját. A játékos piaci értéke 2 millió euró, távozását pedig igen valószínűnek. A 26 esztendős játékmester 2007 óta szolgálja a klubot, mely eddig egyetlen profi csapata volt.

A másik távozó a Ligue 1-en belül válthat és a legfájóbb vesztesége lehet a csapatnak! Nem más ő, mint a korábbi utánpótlás válogatott védő, a 23 esztendős Sébastien Corchia. Az fiatal játékos minden egyes percet a pályán töltött eddig a szezonban, távozása igen csak megrendítheti a klubot. A kérő nem más, mint a Lille együttese. A játékos piaci ára 4 millió euró, szerződése jövő nyárig érvényes.

A névsor egyenlőre itt megáll, de tudjuk, az az üzlet a legvalószínűbb, melyről nem is tudunk! Egyszer bejelentik a tényt és annyi...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése